ב”מקררי איכות – דוד” תוכלו למצוא מגוון מקררי דלפק שונים המתאימים למטבחים תעשייתיים של מסעדות, ברים, בתי קפה, קייטרינג, דוכני פלאפל, דוכני שווארמה ועוד.
כאשר מעוניינים לקנות מקרר דלפק, חשוב להתאים את המקרר לאופי הפעילות של העסק על מנת לענות על כלל הדרישות הגבוהות של מטבח תעשייתי. מקררי איכות דוד מציעה מגוון רחב של מקררים דלפקיים העונים על הצרכים השונים של כלל עסקי המזון, כגון מקרר משטח עבודה משולב עם סלטיה, מקרר פיצה, מקרר מגירות והכל במידות שונות ומגוונות על מנת להתאים ככל האפשר את המקרר לצרכי הלקוח. בנוסף, בשל כך שיש ברשותנו מפעל ייצור למקררים מסחריים, חדרי קירור, ציוד ומוצרי נירוסטה, ביכולתנו לספק לכל לקוח דרישות מיוחדות שברצונו להוסיף או לשנות במקרר כגון פתיחת סלטיה, הגבהת משטח עבודה וסלטיה, תוספת ויטרינה ועוד.
בבחירת מקרר דלפקי לעסק, יש לקחת בחשבון מספר גורמים:
- כמות אחסון – עליכם לבחור מקרר המותאם לכמות המזון שאתם נוהגים לאחסן בקירור.
- אופי המטבח – המקרר צריך להתאים לסגנון האוכל והצורה בה הוא מיוצר ומוגש מהמטבח. למשל, מקרר דלפק פיצה הכולל משטח שיש וסלטיה עם גסטרונומים אמור לספק לעובד נוחות בהכנת הבצק והוספת התוספות, וזה תקף גם לדוכן פלאפל, שווארמה וכדומה. דוגמא נוספת היא מקרר מגירות לבר או למסעדה המיועד לאחסון בקבוקי שתיה וכו.
- מבנה המטבח – המטבחים התעשייתיים ברובם מכילים שטח עבודה מוגבל ולחוץ ולכן יש צורך להתאים את המקרר בהתאם לשטח המטבח הנתון.
- מחיר – התקציב הינו נתון קריטי לגבי בחירת ורכישת המקרר. עסקי מזון ברובם מוגבלים בתקציב בשל ההוצאות הרבות הכרוכות בהפעלתם ולכן אנו במקררי איכות – דוד מודעים לכך ומאפשרים ללקוחותינו לבחור ברכישת מקררים תעשייתיים תוצרת חוץ מיובאים שעלותם לרוב נמוכה ממקררים בייצור מהמפעל שלנו שנעשים בעבודת יד ומיועדים ללקוחות בעלי דרישות מיוחדות.
במידה ואתם מחפשים מקרר תעשייתי או כל ציוד למטבח תעשייתי אחר, צרו קשר ונשמח להעניק לכם את שירותנו.